SHARIETHA KAMPIOEN

30 juni 2018 ben ik met Sharietha Kring Kampioen in de FEI Dressuur klasse DE-Z2 KNHS Kring de Baronie geworden.

Met Roxette ben ik Reserve Kring Kampioen geworden.

Zowel met Sharietha als met Roxette ben ik afgevaardigd naar de Outdoor Brabantse Kampioenschappen.

 

SHARIETHA KAMPIOEN

2 juli 2017 ben ik met Sharietha Kring Kampioen in de FEI Dressuur klasse DE-Z2 KNHS Kring de Baronie geworden.

Met Sharietha behaalde ik in de finale een gemiddelde score van 66,38% waarbij wij bij de hoofd jury op C een score van 68,13% kregen.

Met Roxette ben ik Reserve Kring Kampioen geworden.

Zowel met Sharietha als met Roxette ben ik afgevaardigd naar de Outdoor Brabantse Kampioenschappen op 29 juli aanstaande.

 

  VIJFDE PLAATS OVERALL

RUBRIEK 6 JARIGE PONYS FINALE KNHS DIVOZA KAMPIOENSCHAP JONGE DRESSUUR PONYS 

23 augustus 2014 TE KOOTWIJK  

Hiermee behoord Sharietha tot de top van de Nederlandse jonge dressuur ponys en is zij de beste 6 jarige dressuurpony van Brabant in 2014. 

Tijdens het noodweer dat 's morgens losbarste op het moment dat wij de ring betraden beoordeelde de jury dhr. J. Huisman en dhr. J. Peeters Sharietha met een totaal van 75 punten. Als het noodweer nog even op zich had laten wachten...........

De gastruiters Anne Meulendijks en Michelle van Lanen die haar 's middags in het zonnetje mochten rijden vonden haar een hele fijne, goed voorwaartse en keurig opgeleide pony, zij beoordeelde haar samen met 158,5  punten wat een totaal opleverde van 228,5 punten.

 

KAMPIOEN RUBRIEK 6 JARIGE PONYS SELECTIE KNHS DIVOZA KAMPIOENSCHAP JONGE DRESSUURPONYS 5 juli 2014 TE DE MORTEL

 

Sharietha (2008) is een Welsh D- pony merrie (stokmaat 1.47m) van Orchard Boginov x Aester El Nino. 

Sharietha heb ik zelf zadelmak gemaakt en ben ik nu verder aan het doorrijden. Met haar ben ik in april 2012 klasse D-B gestart. De eerste wedstrijd, met 20 starts, behaalden wij gelijk 202 punten en daarmee de 2de plaats.

Met haar ben ik reserve kringkampioen klasse D-B en D-L1 van de kring Oirschot geworden en afgevaardigd naar de Brabantse Kampioenschappen. 

Haar vader de NWR hengst Orchard Boginov (Verona’s Bo-Gi pref. x Vita Nova’s Golden Boris pref. x Cocky Dundas) is In Duitsland goedgekeurd bij 4 stamboeken
Hij was als jonge hengst al de blikvanger op de hengstenkeuring en werd daar hengst met de beste draf en maar liefst 5 maal kampioen. In 2009 behaalde hij op 6-jarige leeftijd al het predikaat sport en is hij inmiddels preferent verklaard.
Hieronder een kleine foto impressie van hem.