AMOUR,

MIJN KAMPIOEN,

GAAT IN DE KLASSE DE-L1 DEELNEMEN AAN DE BRABANTSE KAMPIOENSCHAPPEN 2016

De nog maar elf jarige Louise Verwey heb ik bereid gevonden om mijn topper Amour uit te brengen gedurende de selectie wedstrijden voor afvaardiging naar de Brabantse Kampioenschappen die op 13 augustus aanstaande te Nijnsel plaats gaan vinden.

Wat denk je, de fanatieke Louise draait met hem, na maar één week getraind te hebben, al in de top mee.

Rijdt haar winstpunten bij elkaar, en eindigt met Amour de vijfde en tevens laatste selectiewedstrijd, met 206 punten op

de EERSTE plaats.

MAAR DAT IS NOG NIET ALLES!!!!

Louise weet naast Amour ook nog haar twee eigen pony's te kwalificeren voor de Brabantse Kampioenschappen!!!

EN HOE..

Met haar dressuur pony Sultan weet zij in de klasse B-L2 het

KRING KAMPIOENSCHAP

te behalen en met haar spring pony Finta is zij

RESERVE KRING KAMPIOEN

in de klasse DE-B geworden.

PROFICIAT LOUISE, MET DRIE PONY'S DOOR NAAR DE BRABANTSE KAMPIOENSCHAPPEN 2016 IS ZEKER WEL EEN IJSJE WAARD

Mijn Amour, mijn topper, mijn gouden kampioen, wat heeft hij mij enorm veel geleerd. 

Samen hebben wij nu mijn doel, de hoogste dressuur klasse DE-Z2 bereikt en wil ik mij meer gaan richten op mijn jongere ponys Sharietha en Roxette. 

Ben jij op zoek naar een fantastische leerpony en wil jij de volgende zijn waarmee Amour de dressuurring onveilig gaat maken? 

Serieus geïnteresseerde kunnen telefonisch contact opnemen met Tel: 0031-13-5043951
Sorry, maar vragen via E-mail worden niet beantwoord 
 
GEEN TELEFONISCHE PRIJSOPGAVE.

4 JANUARI 2015 BEN IK MET AMOUR KRINGKAMPIOEN VAN DE KRING OIRSCHOT IN DE DRESSUUR KLASSE DE-Z1 GEWORDEN

IK GA NU SAMEN MET AMOUR VOOR DE ELFDE KEER DEELNEMEN AAN DE BRABANTSE KAMPIOENSCHAPPEN.  

Beschrijving

Amour (1995) is een Welsh D- pony ruin (stokmaat 1.48m), van Orchard Limb-lopper x Kompas Solferino x Limbra's Ringoboy.  

Met Amour had ik meteen een klik, hij is een topper, super braaf en van hem heb ik erg veel geleerd. Hij kent alle oefeningen tot en met het Z2 en daarmee heeft hij al drie amazones succesvol van de B tot de Z dressuur klasse gebracht.  Hierbij heeft hij zeer veel regionale en nationale kampioenschappen gelopen en zeer veel prijzen gewonnen.  

Met Amour rijdt ik zowel regionaal als nationaal wedstrijden en wij samen hebben al meer dan 130 bekers en zeer veel strikken gewonnen.

In december 2009, ik was toen 9 jaar oud, ben ik in de klasse D-B met hem gestart en inmiddels rijd ik met hem in de klasse DE-Z2.
Samen zijn wij in de klasse D-B, DE-L1, DE-M1, DE-M2 reserve kringkampioen en in de klasse DE-Z1 kringkampioen van de kring Oirschot geworden en in al deze klasses afgevaardigd naar de Brabantse Kampioenschappen. In de klasse DE-M1 en DE-M2 hebben wij de 5de plaats op de Brabantse Kampioenschappen behaald en in de klasse DE-M2 op het KNHS Indoor Nederlands Kampioenschap hebben wij de 9de plaats behaald.

Zijn vader de valk kleur Welsh NWR goedgekeurde dekhengst Orchard Limb-Lopper (Cocky Dundas x Lisvane Pegasus x Achim) is 1A geplaatst bij de 7-8-9 jarige en heeft met goed gevolg afstammelingen getoond. Een hengst die een verscheidenheid in kleur fokt. Orchard Limb-Lopper heeft een braaf karakter dat met een 9 werd beoordeeld op het verichtings onderzoek. dit super karakter geeft hij door aan zijn nakomelingen.

Orchard Limb-Lopper heeft de hoogste score ooit gehaald op het verichtingsonderzoek, en is nog steeds de topper van nederland

 

 

Beschrijving